Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی زوربخش یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اصولا هر سازه و ساختمانی که در شهر ساخته می‌شود با توجه به حوزه فعالیت نظام مهندسی در پهنه فارس چنانچه چارچوب‌های آیین نامه‌ای، مقررات ملی ساختمان و گردش کار از مراحل طراحی تا اجرا و تکمیل سازه را طی کرده باشد، مورد حمایت ما خواهد بود.
او ادامه داد: سازمان نظام مهندسی بر حسب وظیفه، چناچنه بنایی سلسه مراتب را به لحاظ قانونی طی کرده باشد، ضعف ایستایی نداشته باشد، استحکام و پایداری لازم داشته باشد و تمام ضوابط مقرارت ملی ساختمان را رعایت کرده باشد و گزارش مهندسین ناظر هم مورد تایید باشد،
مورد حمایت ما خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس سازمان نظام مهندسی فارس به پروژه هتل آسمان اشاره و با بیان اینکه توسط مالک یکسری مستندات طی ده روز گذشته به این سازمان ارائه شده، گفت: طرح مقاوم سازی هتل آسمان در دست بررسی است.
او تصریح کرد: تمام موارد باید بررسی و متعاقب این موضوع، به صراحت اعلام خواهیم کرد که آیا طرح مقاوم سازی هتل مورد تایید سازمان نظام مهندسی خواهد بود یا نه؟
رئیس سازمان نظام مهندسی فارس همچنین با بیان اینکه کفایت اسناد را یک کمیته تخصصی باید اظهارنظر کند، ادامه داد: سازمان نظام مهندسی در قبال ساختمانهایی که روال قانونی را طی کرده باشد خود را حامی می‌داند و سرمایه گذاران هم اعتماد داشته باشند که کنترل‌های سازمان نظام مهندسی در راستای حفظ سرمایه آنهاست.
زوربخش مجددا تأکید کرد: نگاه ما حمایتی و مشروط به رعایت همه دستورالعمل‌هاست.

آغاز بحث ناایمن بودن هتل آسمان
فروریختن سازه متروپل در ظهر روز دوشنبه دوم خرداد ماه ۱۴۰۱ در آبادان موجب شد که موضوع ناایمن بودن ساختمان هتل آسمان شیراز به عنوان سازه‌ای که شباهت‌های بسیاری به متروپل دارد در صدر اخبار رسانه‌ها قرار بگیرد. ساخت این هتل مرتفع که به دلیل قرارگیری‌اش در منظر بصری ارگ کریمخان زند همواره به عنوان یک مکان بحث برانگیز در شیراز شناخته می‌شود در سالیان گذشته نیز مورد انتقاد برخی از مسئولان قرار گرفته است.
یکی از این انتقادها به هتل آسمان،‌ سلب کردن موقعیت ثبت جهانی مجموعه آثار زندیه به واسطه نقض منظر بصری ارگ کریمخان زند است. آخرین اظهارنظر در این باره از زبان معاون استانداری فارس را اینجا بخوانید.

از ماجرای کلنگ زنی تا تخریب بخشی از ساختمان به دلیل تجاوز به حریم پیاده‌رو
برخی معتقدند کلنگ احداث این ساختمان از سال ۱۳۸۰ به زمین خورده است اما مالک این هتل معتقد است پروانه ساختمانی توسط شهرداری منطقه یک در تاریخ سوم اسفندماه ۱۳۸۱ صادر شده  و شروع عملیات احداث از سال ۱۳۸۴ بوده است.
با این حال در روز ششم اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۵، علیرضا پاکفطرت که در آن زمان سکان شهرداری شیراز را به دست داشت و بارها انتقاد خود را نسبت به ساخت این بنا اعلام کرده بود در جلسه علنی شورای اسلامی شهر شیراز اظهار داشت : احداث هتل آسمان، بزرگترین تخلف در تاریخ فعالیت شهرداری در این شهر محسوب می‌شود و تخریب یک طبقه از این بنا، مشکل پیش آمده برای ارگ کریمخانی را رفع نخواهد کرد.
به گفته وی هتل آسمان سال ۸۰ و زمانی که اسکلت ۶ طبقه از آن احداث شده بود، به واسطه تجاوز به حریم پیاده‌رو با حکم کمیسیون ماده ۱۰۰ مواجه شد که مالک را ملزم می‌کرد در زمان تجدید بنا عقب‌نشینی را اعمال کند.
در آن زمان شهرداری با استناد به اینکه ارتفاع هتل پس از ساخت از آنچه در پروانه آمده، تجاوز کرده است حکم تخریب ساختمان را به مالک اعلام و عملیات تخریب را آغاز کرد.

قرار گرفتن نام هتل آسمان در لیست ساختمان‌های ناایمن
با این حال ساخت این هتل متوقف نشد و با وجود اینکه موضوع خطرساز بودن این ساختمان در طول این سال‌ها همواره مورد توجه بوده است اما در حال حاضر این بنا با ۱۶ طبقه و ۶۴ متر ارتفاع، هفتمین بنای مرتفع شیراز به شمار می‌رود.
پس از فرو ریختن بُرج‌های دوقلوی متروپل در آبادان، بار دیگر بحث ناایمن بودن این هتل به صورت‌ جدی‌تری  دنبال شد.
در ۸خرداددماه ۱۴۰۱ و در حالی که شش روز از زمان رخداد غم‌انگیز ساختمان متروپل می‌گذشت غلامعلی ترابی رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر شیراز در گفت‌وگو با ایرنا اعلام کرد که جلسه این کمیسیون در رابطه با ساختمان‌های ناایمن شیراز برگزار شده است و وضعیت ایمنی هتل آسمان که به واسطه آتش‌سوزی سال ۹۸ در لیست ساختمان‌های ناایمن شیراز قرار دارد در کمیسیون ۱۰۰ در حال بررسی و رسیدگی است و اگر نیاز به تخریب باشد این کار انجام خواهد شد.
افسانه خواست خدایی عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر شیراز نیز در همان روز و در صحن علنی شورا به خطر آفرین بودن این هتل اشاره کرد و گفت: این ماجرا نه نماد تخلف مالک بلکه نماد تخلف مسئولان وقت است امروز حدوداً بیست سال است که از زمان مجوز اولیه هتل آسمان می‌گذرد هتلی که پایه و بنیادش بر اساس تخلف و چالش بنا شد و سرمایه‌گذار آن معتقد است که با امضای همه مسئولان وقت مجوزات لازم مجموعه را با این ارتفاع و شرایط گرفته‌است.
وی ادامه داد: در نهایت این مجوزهای شهرداری بود که هتل آسمان را بر پا کرد، امروز حادثه متروپل زنگ خطری برای مدیران شهری به‌جهت عدم رعایت استانداردها در ساخت‌ و ساز و ضرورت هوشیاری همه مسئولان است‌. هتلی که پس‌ از آتش‌سوزی هر لحظه در معرض فروریختن است، آسمان‌خراشی که به دلیل مخدوش کردن جلوه‌های بصری غرب ارگ کریم‌خان زند هیچ جایگاهی در بین گردشگران نخواهد داشت.

طرح مشکلات ساختمان هتل آسمان به فضای مجازی محدود نشود
حجت‌الاسلام سید کاظم موسوی رئیس کل دادگستری فارس هم در ۸ خردادماه ۱۴۰۱، در مراسم تجهیز بخشی از نیروهای هنگ‌ امداد طبیعت با هدف مدیریت و مهار آتش‌سوزی جنگل‌ها و منابع طبیعی استان عنوان کرد که اظهارنظرها درباره سازه هتل آسمان و تخلفات احتمالی در این خصوص به فضای مجازی محدود نشود و هر کسی که در این زمینه ادعایی دارد شکایت خود را در دستگاه قضا ثبت کند.

اعلام آمادگی مالک هتل آسمان برای مناظره با مسئولان
حمید سجادیان مدیرعامل مجموعه شرکت هتل آسمان شیراز روز سه‌شنبه ۲۴ خردادماه ۱۴۰۱ با دعوت از نمایندگان رسانه‌های شیراز نشستی را برای دفاع از اقداماتش در زمینه احداث این ساختمان برگزار کرد. او در این نشست آمادگی خود را برای مناظره با مسئولان شهری و استانی همچنین مخالفان این پروژه بر اساس مدارک و مستندات در خصوص ساختمان این هتل اعلام کرد.

بازدید فعالان گردشگری از ساختمان هتل
روسای صنوف و تعدادی از فعالین حوزه گردشگری فارس روز جمعه ۱۰ تیرماه از هتل آسمان شیراز بازدید کردند و از نزدیک با روند ساخت و ساز این هتل بزرگ آشنا و تعیین تکلیف هر چه سریع تر این طرح را خواستار شدند. آنها که معتقد بودند بی‌تدبیری مسئولان استانی موجبات فرصت سوزی و فرار سرمایه‌گذاران از استان را فراهم می‌کند، پشتکار این سرمایه گذار برای ساخت هتل در شهر شیراز را قابل تقدیر دانستند و خواستار حمایت جدی مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی کشوری و استانی برای تکمیل  و بهره برداری هتل آسمان شدند.

پاسخ استانداری به درخواست گردشگران
به دنبال درخواست گردشگران مدیرکل دفتر فنی استانداری فارس روز یکشنبه ۱۲ تیرماه اعلام کرد: به فعالان گردشگری این اطمینان را خواهیم داد که تصمیمات در رابطه با هتل آسمان به صلاح صنعت گردشگری فارس خواهد بود. امیر حسین جمشیدی با بیان اینکه به احتمال زیاد تا پایان تیرماه ۱۴۰۱ نظریه اولیه را در رابطه با هتل آسمان ارائه می‌دهیم، گفت: هدف از تشکیل کارگروه فنی بررسی مقاومت این ساختمان است. در واقع ما به دنبال پاسخی برای این پرسش هستیم که آیا این ساختمان از ایستایی و استحکام کافی برای تبدیل شدن به هتل یا مرکز اقامتی برخوردار است.

برچسب‌ها ساختمان متروپل آبادان شیراز هتل فارس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساختمان متروپل آبادان شیراز هتل ساختمان متروپل آبادان شیراز هتل فارس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور سازمان نظام مهندسی شهر شیراز هتل آسمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۹۳۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در بریتانیا
  • تصاویر و مستندات جدید از مرگ نیکا شاکرمی
  • انتشار مستندات جدید از مرگ نیکا شاکرمی
  • مستندات جدیدی از مرگ نیکا شاکرمی منتشر شد
  • مستندات جدیدی از مرگ نیکا شاکرمی منتشر شد+ تصاویر
  • گزارش یک مرگ؛ تصاویر و مستندات جدید از مرگ نیکا شاکرمی +عکس و فیلم
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • شاید لازم باشد مهندسان دروس علوم انسانی را پاس کنند!