Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@21:57:21 GMT

تکلیف هتل آسمان شیراز مشخص شود

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۷۹۳۰۱

تکلیف هتل آسمان شیراز مشخص شود

ایسنا/فارس روسای صنوف گردشگری فارس خواستار تعیین تکلیف هرچه سریعتر پروژه هتل آسمان شیراز شدند.

روسای صنوف و تعدادی از فعالین حوزه گردشگری فارس عصر جمعه ۱۰ تیر طی بازدیدی از هتل آسمان شیراز و آشنایی با روند ساخت و وضعیت این پروژه، خواستار تعیین تکلیف این پروژه و سرمایه‌گذار آن از سوی مسئولان شدند.

مدیرعامل و سرمایه گذار هتل آسمان در این بازدید با اشاره به اینکه روند ساخت این پروژه طی ۲۰ سال گذشته کاملا قانونی و اصولی بوده است، تاکید کرد: در این سال‌ها هر مجوزی که به «هتل آسمان» داده شده همه روند قانونی خود را طی کرده است؛ مگر می‌شود هتلی در این ابعاد در شهر شیراز و محور گردشگری بدون مجوز ساخته شود؟

حمید سجادیان گفت: متاسفانه اظهارنظرها در مورد هتل آسمان غیر کارشناسی، غیر اصولی و همراه با تهمت و افترا است که پایه و اساس قانونی ندارد ولی توانسته فضای  ناآرامی را به وجود آورد و تخریب  افکار عمومی را نشانه رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در سال‌های گذشته اشخاص حقیقی و حقوقی بدون آنکه بازدیدی از این هتل و یا اطلاعی از نحوه ساخت آن داشته باشند، اظهار نظرهای غیر واقعی خود را در رسانه‌ها  منعکس کردند با این وجود با اسناد و مدارکی که دارم تاکید می‌کنم  آمادگی هرگونه مناظره در حضور رسانه ها با هر مسئولی درباره روند مجوزگیری تا ساخت هتل آسمان و حتی دیگر هتل هایم در شهر شیراز را دارم.

رئیس جامعه هتلداران فارس نیز گفت: اگر سرمایه گذاران در حوزه گردشگری حمایت نشوند بی شک در آینده، سرمایه گذاری برای این صنعت نخواهیم داشت و توسعه هم رخ نمی‌دهد، از این رو می‌طلب سرمایه گذاران حمایت، تشویق و ترغیب شوند تا گردشگری بتواند  رونق بگیرد.

به گفته حسن سیادتان، سرمایه گذاری در حوزه گردشگری به خصوص ساخت هتل علاوه بر آنکه نیازمند سرمایه هنگفتی است بلکه به عشق، علاقه  و پشتکار هم نیاز دارد پس باید حمایت‌های ارگان‌های دولتی و نهادهای مرتبط از سرمایه گذاران در این بخش افزایش باید تا سرمایه گذار هم تشویق به ادامه کار گردد.    

سیادتان با تاکید بر اینکه اگر به سرمایه گذار اهمیت ندهیم و درکش نکنیم در آینده  سرمایه گذار برای صنعت گردشگری نخواهیم داشت، افزود: در حال حاضر در استان با کمبود  هتل مواجه ایم و اگر سرمایه گذاران در بخش هتل آنطور که باید و شایسته است حمایت نشوند در سال‌های آتی گردشگری  با مشکل جدی مواجه خواهد شد.

رئیس انجمن حرفه‌ای هتلداران فارس ادامه داد: هتل‌ها با سرمایه گذاری که دارند آبروی شهر هستند و مانند مسجد، مدرسه و بیمارستان یک ضرورت در شهر به حساب می‌آیند به خصوص در شیراز که شهر توریستی محسوب می‌شود.

او همچنین بر ضرورت حمایت از سرمایه گذاران تاکید کرد و گفت: متاسفانه عده‌ای به جای آنکه راه را برای حضور، تشویق و ترغیب سرمایه گذاران در شیراز  هموار کنند چوب لای چرخ بخش خصوصی می‌گذارند. 

سیادتان به ساخت هتل آسمان اشاره کرد و گفت: با توجه به ابعاد و بزرگی هتل آسمان، آقای سجادیان با سرمایه گذاری بسیار عظیمی شروع به کار کردند اما متاسفانه از زمان گودبرداری تا کنون مشکلات پی در پی را برای ایشان ایجاد کردند که همچنان هم ادامه دارد ولی با این حال این کارآفرین دست از کار نکشید و تمامی مشکلات را پشت سر گذاشت.

او؛ فعالیت، پشتکار و سرمایه گذاری آقای سجادیان را برای ساخت هتل در شهر شیراز قابل تقدیر دانست و خواستار حمایت جدی مسولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی و فرهنگی کشوری و استانی برای تکمیل  و بهره برداری هتل آسمان شد.

سیادتان در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه هم اکنون ۱۹ هتل در فارس در حال ساخت و هر یک با مشکلی مواجه است، افزود: امسال ۳ هتل جدید در فارس به بهره برداری می‌رسد. 

رئیس انجمن حرفه‌ای مهمانپذیر داران فارس نیز بر لزوم حمایت همه جانبه سرمایه گذاران تاکید کرد و گفت: زمانی با فرار مغزها مواجه بودیم و هم اکنون با فرار کارآفرین و سرمایه گذار مواجه هستیم که باید هرچه سریعتر این مشکل حل شود.

هدایت فرهادی، افزود: با توجه به اینکه گردشگری صنعتی درآمدزا، پرسود و اشتغالزا است باید حمایت‌های لازم از سرمایه گذاران در این بخش انجام شود.

رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی فارس نیز گفت: حمایت از سرمایه گذار باید واقعی باشد اما متاسفانه حمایت‌های مسئولین به جملات کوتاه شعار گونه وچند تیتر در روزنامه‌ها خلاصه می‌شود و در عمل چیزی وجود ندارد.

محمود فخری، با ذکر این پرسش که آیا با این برخوردهای غیر کارشناسی، غیرتخصصی، غیر اخلاقی و غیر حرفه‌ای سرمایه گذار جرات سرمایه گذاری در این شهر را خواهد داشت؟ گفت: متاسفانه  بی تدبیری برخی مدیران  فرصت سوزی و فرار سرمایه گذار از استان را در پی داشته و دارد و می طلبد هر چه سریع تر اقدامات جدی در این زمینه انجام شود.

به گفته فخری؛ بلاتکلیفی در مدت زمان بیش از ۷ سال  و حرف و حدیثهای متفاوت در کوچه و بازار و رسانه‌های داخلی و خارجی زمان کمی نیست و باید هر چه سریع تر وضعیت هتل مشخص شود.

او ضمن حمایت از سرمایه گذار هتل آسمان، افزود: هم اکنون خواستار این هستیم که بدون حاشیه، دشمنی و کینه ورزی عریان ظرف مدت یکماه نظر کارشناسی و تخصصی کارشناسان محترم که متشکل از دفتر فنی استانداری ، سازمان نظام مهندسی ، معاونت فنی و شهرسازی شهرداری شیراز و اساتید و صاحب نظران حوزه دانشگاه برای هتل آسمان  گرفته شود و همان نظریه  کارشناسی برای همه حجت و  لازم الاجرا شود. 

کیومرث حسینی، نایب رئیس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی فارس نیز گفت: با توجه به مشکلاتی که طی سا های اخیر  برای آقای سجادیان به عنوان سرمایه گذار بخش گردشگری و هتل‌داری به وجود آمده، ایشان می‌توانست سرمایه گذاری خود را در شیراز متوقف کند و به خارج از استان و حتی کشور منتقل کند اما شاهد هستیم که  این اتفاق نیفتاده و همواره پای کار هستند و ادامه می‌دهند.

او افزود:متاسفانه برخی از مسولان با اظهارنظرها و صحبت هایشان کاری می‌کنند که سرمایه گذار را از ادامه فعالیت پشیمان شود. 

نایب رئیس جامعه حرفه‌ای هتلداران فارس نیز طی سخنانی تاکید کرد: با توجه باینکه گردشگری  هر روز با یک  بحران جدی مواجه می‌شود و بقای این صنعت دچار چالش شده است جا دارد حمایت‌ها از سرمایه‌گذاران در حد کلام و حرف نباشد.

افشین تهرانی، تاکید کرد: با امید، اتحاد و همدلی و وحدت صنوف می‌توان رونق و توسعه را به  گردشگری برگرداند چرا که سرمایه گذاران در این حوزه پای کار هستند.

تهرانی همچنین بر لزوم حمایت همه جانبه از سرمایه گذار این هتل که سال‌ها در صنعت گردشگری فعالیت داشته و دارد، تاکید کرد.

عضو هیئت مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی فارس نیز در این جلسه گفت: با توجه به اقدامات موثر و سرمایه گذاری‌هایی  که آقای سجادیان در حوزه گردشگری داشتند، ایشان به حق یک کارآفرین در این حوزه تخصصی محسوب می‌شوند.

محمدهادی شکیبافرد، افزود: با یک نگاه ساده به حجم سرمایه گذاری که آقای سجادیان در هتل آسمان داشتند می‌توان به‌ این نکته پی برد که ایشان به دنبال سود بیشتر از ساخت هتل نبوده، چرا که اگر این سرمایه گذاری را در ساخت مجموعه آپارتمان‌های مسکونی در شهر شیراز و یا شهرهای دیگر می‌کرد سال‌ها قبل به سود رسیده بود.

شکیبافرد همچنین بر لزوم حمایت از این کار آفرین حوزه گردشگری تاکید کرد و خواستار رفع مشکلات و مباحث مطرح شده درباره هتل آسمان شد و گفت: امید است هر چه سریع تر و با مساعدت مسئولان دولتی وضعیت هتل آسمان مشخص شود و این هتل در چرخه گردشگری قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی سازمان نظام مهندسي هتل آسمان شیراز شهرداری شیراز سرمایه گذاران سرمایه گذاران سرمایه گذار سرمایه گذار سرمایه گذاری حوزه گردشگری شهر شیراز رئیس انجمن هتل آسمان حمایت ها فارس نیز ساخت هتل حرفه ای سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۹۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سایت بازیافت شهرداری در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان شهر

شهرداری ایلام پس از پشت سر گذاشتن یک دوره کوتاه بی‌ثباتی در مدیریت شهر از سال گذشته و با انتخاب شهردار جدید اقداماتی را در حوزه‌های مختلف با هدف بهبود شرایط شهر و افزایش رفاه شهروندان آغاز کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، شهرداری یک سازمان محلی است که بر طبق اصل عدم تمرکز اداری و به منظور اداره امور محلی از جمله عمران و آبادی، بهداشت شهر و رفاه شهروندان تأسیس شده است. وظایف شهرداری‌ها شامل اقدامات عمرانی، وظایف خدماتی، وظایف نظارتی و حفاظتی، وظایف رفاهی و مدیریت منابع است.

استان ایلام در غرب کشور واقع شده است و در مجموع ۲۸ شهرداری در سطح این استان فعال هستند، اما بیشترین جمعیت استان یعنی یک سوم آن در شهر ایلام متمرکز شده‌اند. افزایش جمعیت شهر ایلام طی سال‌های اخیر اداره این شهر را برای مدیریت شهری دشوارتر و مسئولیت شهرداری و شورای شهر را سنگین‌تر کرده است.

تمرکز جمعیت در مرکز، نزدیکی به عتبات عالیات و ورود سالانه میلیون‌ها زائر و عاشق حضرت سیدالشهدا (ع) به استان برای عزیمت از طریق مرز مهران وظایف دستگاه‌های اجرایی در استان از جمله شهرداری‌ها را دو چندان کرده است.

در پایان سال ۱۴۰۱ با استعفای شهردار وقت، افشین مظفری به عنوان سرپرست شهرداری معرفی و سال ۱۴۰۲ با رأی اکثریت اعضای شورای اسلامی شهر به عنوان شهردار ایلام انتخاب شد. طی این مدت اقداماتی با هدف بهبود وضعیت فضاهای شهری ایلام در دستور کار قرار گرفت تا بعضی کم‌کاری‌ها جبران شود. آنچه در ادامه می‌خوانید حاصل گفت‌وگوی خبرنگار ایمنا با «افشین مظفری شهردار ایلام» در خصوص عملکرد شهرداری ایلام در این مدت است.

ایمنا: کدام پروژه‌های عمرانی را در سال جاری در دستور کار دارید؟

مظفری: در سال جاری بیش از ۴۰ پروژه عمرانی را در دست اجرا داریم که در حوزه‌های سیل‌بند، زیرگذر و روگذر، پل عابر پیاده، سنگفرش، جدول‌کشی و آسفالت و سایر پروژه‌های محلی بوده و در بودجه امسال تعریف شده است، در حال حاضر بارگذاری و فراخوان این پروژه‌ها انجام شده است و امید می‌رود بخش عظیمی از این طرح‌ها تا پایان سال محقق شود و به بهره‌برداری برسد.

ایمنا: ایجاد میدان مرکزی میوه و تره‌بار یکی از مطالبات شهروندان است، در این خصوص چه اقداماتی انجام شده است؟

مظفری: یکی از پروژه‌های اصلی که از دغدغه‌های اصلی شهروندان و مدیران استانی است، پروژه واگذاری میدان مرکزی میوه و تره‌بار ایلام است، در حال حاضر فراخوان این پروژه بارگذاری شده است و تا پایان ماه سرمایه‌گذار آن مشخص می‌شود، منتها باید ابتدا در هر پروژه‌ای سود و منفعتش در نظر گرفته شود تا بتواند بخش عظیمی از سرمایه‌اش را در آنجا هزینه کند.

چه برای این پروژه و چه پروژه‌های دیگر که در حوزه سرمایه‌گذاری در حال واگذاری است، فراخوان داده‌ایم و چنانچه متقاضی باشند حتماً با سرمایه‌گذاران همکاری می‌کنیم. تاکنون و با وجود پیگیری‌های فراوان پروژه‌های میدان میوه و تره‌بار، پارکینگ طبقاتی و فرهنگسرای ارغوان سرمایه‌گذار نداشته است، البته پروژه میدان مرکزی تره‌بار به صورت سرقفلی واگذار می‌شود و انتظار داریم تا پایان سال با پیگیری‌هایی که همکارانمان انجام می‌دهند به بهره‌برداری برسد.

ایمنا: ایلام پایتخت خادمین سید الشهدا است، چه اقداماتی برای رفاه حال زوار اربعین انجام شده است؟

مظفری: یکی از افتخاراتی که در سال ۱۴۰۲ داشتیم، تحقق اعتبارات اربعین برای اولین سال در شهرداری ایلام بود، با پیگیری‌هایی که در ابتدای سال انجام دادیم و معاون عمرانی شهرداری و استاندار نیز پیگیر موضوع شدند، ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد، البته سایر شهرها از جمله خوزستان و کرمانشاه نیز شامل این اعتبار می‌شدند که در نهایت از این مبلغ بیش از ۳۰۰ میلیارد تحقق یافت و از این میزان اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومان به شهرداری ایلام اختصاص یافت.

بخش عظیمی از این اعتبارات در مسیر اربعین تا مرز مهران هزینه شد؛ ایجاد پایش تصویری، نصب دوربین‌های تراکم و نظارتی و خرید کانکس استراحت زوار در مسیر اربعین، آب سردکن و یخ ساز از جمله اقداماتی بود که برای رفاه زوار در مسیر اربعین تا مرز مهران انجام شد.

بیش از ۲۲۰ چشمه سرویس بهداشتی با اعتباری بالغ بر ۲۳ میلیارد تومان در ورودی ارغوان تا پارک بلوط نصب شد. سه راه جندالله و روستای گلان و روستای هفت چشمه خارج از حوزه شهرداری ایلام بود، با این وجود این سرویس‌ها در این محل‌ها و در پارک‌هایی که در مسیر زوار اربعین بود، نصب شد.

با پیگیری‌هایی که استاندار انجام داد چنانچه اعتباراتی برای اربعین امسال تخصیص پیدا کند می‌توانیم توسعه پایش تصویری و روکش آسفالت و خط‌کشی معابر را نیز در دستور کار قرار دهیم.

ایمنا: با توجه به حجم زباله‌های تولید شده در این ایام برنامه‌ای برای تفکیک زباله‌ها دارید؟

مظفری: یکی از دغدغه‌های اساسی بحث تفکیک زباله است، تفکیک زباله از مبدا سال‌های قبل انجام اما پیمانکار این طرح ورشکست شد. پایان سال ۱۴۰۱ پیمانکار برای ساخت کارخانه و سایت بازیافت در مسیر صالح آباد تعیین و اعتبار محدودی در نظر گرفته شد، اما به دلیل اعتراض ساکنان روستاهای اطراف که در مسیر بود این مهم به نتیجه نرسید.

با تاکید استاندار موضوع دوباره در دستور کار قرار گرفته است و با رایزنی با فرمانداری مهران و از طریق شورای تأمین استان، زمینی از طریق منابع طبیعی در اختیار شهرداری قرار گرفت، با وجود اینکه زمان برد تا تملک را انجام دادیم و احتمالاً شش ماه تا یک سال زمان می‌برد تا سرمایه‌گذار برای این پروژه تعیین شود و بتوانیم از منابع داخلی شهرداری و از طریق تسهیلات وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها کارخانه بازیافت را رو به راه کنیم.

اگر این کارخانه به بهره‌برداری برسد بخش عظیمی از زباله‌ها به کمپوست و کود عالی تبدیل می‌شود. برخی شهروندان کم لطف هستند و رعایت نمی‌کنند، اربعین ۱۴۰۲ بیش از ۵۰۰ سطل زباله علاوه بر سطل‌های زباله قبلی در سطح شهر قرار دادیم اما شهروندان رعایت نکردند، تخریب انجام دادند یا از نصب سطل زباله در سر کوچه‌ها جلوگیری کردند، در بسیاری از نقاط جمع‌آوری زباله مکانیزه نبود و کارگران مجبور بودند به صورت سنتی و با دست جمع‌آوری زباله را انجام دهند.

ایمنا: شهرداری چه مطالباتی از از دستگاه‌های اجرایی دارد؟

مظفری: با پیگیری‌هایی که همکاران انجام دادند بودجه سال گذشته شهرداری نسبت به سال ۱۴۰۱ سه برابر شد یعنی شهرداری به معنای واقعی پویا بود، همکاران شبانه‌روز تلاش کردند و موفق شدیم بخش عظیمی از مطالبات دستگاه‌های اجرایی را از طریق ماده ۱۰۰ تجدید نظر، ارجاع به کمیسیون ماده ۷۷ و از طریق بخش خصوصی وصول کنیم. امسال نیز اولویت بر وصول این مطالبات است و با تاکید استاندار، بازرسی استان و دیوان محاسبات دستگاه‌ها موظف شده‌اند بدهی خود را به شهرداری پرداخت کنند.

باید توجه داشت که اگر پروژه‌ای در شهرداری انجام می‌شود ناشی از وصول مطالبات است، اعتبارات شهرداری که از طریق حوزه برنامه‌ریزی تحقق پیدا می‌کند اندک است و عملکرد شهرداری در حوزه‌های مختلف از جمله نصب المان، زیباسازی و توسعه شهری نیاز به اعتبارات خاص دارد.

ایمنا: میزان همکاری ادارات و دستگاه‌های اجرایی با شهرداری را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

مظفری: میزان همکاری دستگاه‌های اجرایی استان با شهرداری مطلوب است، با حمایت استاندار ایلام دستگاه‌ها با شهرداری همراهی داشتند و متقابلاً شهرداری نیز با این ادارات و دستگاه‌ها همراه بوده و تعامل داشته است. ما فشار مضاعفی در حوزه مالی به ادارات تحمیل نکرده‌ایم و تلاش کردیم مطالبات را به صورت اقساط اخذ کنیم.

ایمنا: بعضی محلات حاشیه شهر جدول‌کشی و آسفالت ندارد؛ اقداماتی در این خصوص در دست اجرا دارید؟

مظفری: یک سوم جمعیت ایلام در مرکز استان متمرکز شده‌اند و پنج محله نیز در حاشیه شهر به صورت غیر رسمی ایجاد و به حوزه شهر الحاق شده است که هیچ گونه پرداختی به شهرداری ندارند، با این وجود ما کار جدول‌کشی و آسفالت و اقدامات عمرانی را در این مناطق در دست اجرا داریم و در شش ماه نخست امسال این پنج محله که از پیچ آشوری تا محله میلاد و بانبرز و سبزی‌آباد هستند، آسفالت خواهند شد. در محله شهید دستگیر نیز سال قبل نسبت به جدول‌کشی اقدام شده و امسال نیز در اولویت آسفالت قرار گرفته است.

درخصوص نهضت آسفالت علاوه بر اینکه یک اکیپ برای روکش آسفالت داریم، دو اکیپ نیز از طریق شورای شهر اضافه شده و مجوز آن نیز اخذ شده است. تلاش داریم تا با سه اکیپ در تابستان امسال بخش عظیمی از آسفالت کوچه‌ها و خیابان‌هایی که نیاز به ترمیم و بازسازی و روکش آسفالت دارد را انجام دهیم.

ایمنا: وضعیت پرداخت بدهی شهرداری به شرکت‌ها و کارکنان چگونه است؟

مظفری: در پایان سال ۱۴۰۱ میزان سنگینی از بدهی‌ها جمع شده بود، اما با همراهی همکاران یک سوم بودجه سال ۱۴۰۱ یعنی نزدیک به ۸۰ میلیارد تومان در ۱۵ روز آخر سال تحقق یافت و تمام حق و حقوق شرکت‌ها و همکاران پرداخت شد. سال گذشته نیز با تدابیری که اتخاذ شد، نسبت به تسویه حساب تمام مطالبات شهرداری از جمله مطالبات کارکنان، پیمانکاران و شرکت‌های طرف قرارداد و بخشی از دستگاه‌ها از جمله تأمین اجتماعی اقدام شد.

ایمنا: برای نوسازی ناوگان شهری و ماشین‌آلات حوزه خدمات شهری چه اقداماتی انجام شده است؟

مظفری: در حوزه خدمات شهری ماشین‌ها فرسوده است، در حوزه عمرانی نیز ماشین‌های سنگین فرسوده هستند. این ماشین‌آلات متعلق به دهه ۸۰ است و تلاش کردیم تا برای نوسازی ماشین‌آلات از طریق فروش آن‌هایی که هزینه‌بردار بود، فروش املاک و سایر ضایعات که در اختیار شهرداری قرار داشت، ترمیم، بازسازی و نوسازی این ماشین‌آلات را انجام دهیم.

در حوزه حمل‌ونقل نیز اتوبوس‌ها و تاکسی‌های فرسوده را بازسازی می‌کنیم و کاهش بار ترافیکی را با ایجاد خط ویژه در دستور کار داریم، در حوزه مرکزی شهروندان به استفاده از حمل‌ونقل عمومی ترغیب شده‌اند که این مهم ضمن کاهش بار ترافیکی سبب آرامش روحی شهروندان می‌شود و میزان تردد را تسهیل می‌کند.

بعضی ماشین‌آلات آتش‌نشانی فرسوده است و نیاز به توسعه ایستگاهی دارد؛ بنابراین نوسازی این ناوگان در اولویت قرار دارد.

ایمنا: کمبود زمین آرامستان ایلام رفع شد؟

مظفری: در حوزه آرامستان کمبود زمین وجود داشت و منابع طبیعی بیش از هشت هکتار زمین به این امر اختصاص داد، زمین در دست تملک و رفع نیازمندی‌ها در حوزه آرامستان در دست اقدام است.

ایمنا: در حوزه فضای سبز چه اقداماتی انجام شده است؟

مظفری: در بحث فضای سبز بیش از ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان در پایان سال به خرید گل و گیاه و تسویه بدهی‌ها اختصاص داده شد، با توجه به اینکه این سازمان مستقل است بخشی از بدهی‌ها را پرداخت کرده و در بحث درآمد و هزینه کمک حال شهرداری است، با توجه به اینکه به تعطیلات تابستان نزدیک می‌شویم ترمیم فضای سبز و چمن‌کاری پارک‌ها انجام شده است.

سرویس‌های بهداشتی پارک‌ها نیز ترمیم شده است، اما این سرویس‌ها بر اساس نیاز بازگشایی می‌شود زیرا نگهداری از آن‌ها دشوار است و در بعضی موارد شیرآلات آن‌ها سرقت می‌شود که ممکن است نارضایتی شهروندان را در پی داشته باشد.

ایمنا: چه اقداماتی برای تحقق شهر الکترونیک صورت گرفته است؟

مظفری: در حوزه انفورماتیک شهر هوشمند به روز می‌شود و تلاش می‌کنیم ارتباط با نظام مهندسی بیشتر شود، ضمن اینکه در حوزه شهرسازی دستگاه‌ها و اقدامات باید به روز شود تا شهروندان تا حد امکان برای صدور پروانه به شهرداری مراجعه نکنند و به این ترتیب از بار ارباب رجوع کاسته شود.

یکی از دغدغه‌ها در حوزه خصوصی بحث ساماندهی و نوسازی املاک و ممیزی املاک است. این مطالعات در دهه ۸۰ انجام شده است، اما اکنون در حوزه مسکونی، تجاری، آموزشی و درمانی اطلاعات و آمارها دقیق نیست، چراکه ساخت‌وسازهای خلاف در سطح شهر انجام شده و درآمد شهرداری با ممیزی املاک افزایش پیدا کرده است. با انجام ممیزی املاک درآمد پایداری برای شهرداری به وجود می‌آید و آمار و اطلاعات املاک نیز به روز می‌شود.

ایمنا: عرضه میوه و تره‌بار در غرفه‌ها اثر مثبتی بر قیمت‌ها داشته است؟

مظفری: عرضه میوه و تره‌بار در پایان سال قبل و ابتدای امسال کاهش قیمت میوه را در پی داشته است، براساس اعلام تنظیم بازار استان غرفه‌هایی در سطح شهر نصب شد و محل‌هایی را مشخص کردیم که میوه به صورت مستقیم عرضه شود؛ ایجاد دکه‌ها و غرفه‌ها تأثیر روانی خوبی بر بازار داشت.

ایمنا: سخن آخر...

مظفری: از رسانه‌های استان که همواره با شهرداری همراهی داشته‌اند تشکر می‌کنم که سال گذشته همراه مجموعه شهرداری بودند و نواقص، انتقادات و پیشنهادات را متذکر می‌شدند. ما نیز در کمترین زمان تلاش می‌کردیم این نواقص را رفع کنیم و امید است در سال جاری نیز ما را در انجام وظایف همراهی کنند.

کد خبر 749661

دیگر خبرها

  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • تکلیف لواندوفسکی در بارسلونا مشخص شد
  • تقویت زیرساخت‌های گردشگری شیراز
  • ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی
  • آمادگی سرمایه گذار برای ساخت مدرن ترین شهربازی در نیشابور
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • زرشک افین و عناب خوسف در مسیر ثبت در جیاس
  • گرگان گران اداره می‌شود/ ناتوانی در جذب سرمایه گذار برای توسعه
  • سایت بازیافت در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان
  • سایت بازیافت شهرداری در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان شهر