Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@23:49:58 GMT

عجیب‌ترین آسمان ‌خراش ‌های دنیا + تصاویر

تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۳۸۱۷۸

عجیب‌ترین آسمان ‌خراش ‌های دنیا + تصاویر

قطعا در دور و برتان ساختمان‌هایی را سراغ دارید که علیرغم هزینه زیادی که احداث آن‌ها در بر داشته، خیلی زشت از آب درآمده‌اند و حتی وصله ناجوری برای یک منطقه شده‌اند. ساختمان باید متناسب با کاربری، فرهنگ، اقلیم، معماری سنتی و مردم یک ناحیه ساخته شود و جنبه‌های زیبایی‌شناسانه و خلاقانه در آن گنجانده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعضی از معماران و طراحان ساختمانی خطر می‌کنند و پروژه‌هایی را با سودای معروف شدن خود پیشنهاد می‌دهند. در این میان، برخی از محصولات آن‌ها خیلی زشت از آب درمی‌آیند.

در اینجا ۲۳ ساختمان زشت دنیا را با هم مرور می‌کنیم.

البته خاطرنشان می‌کنیم که این انتخاب توسط سایت architect ural digest انجام شده. شما ممکن است در برخی از آن‌ها زیبایی و خلاقیت‌هایی ببینید، اما این زیبایی‌ها و خلاقیت‌ها آنقدر نبوده که تحریریه این نشریه را قانع کند که نام ساختمان را از فهرست زشت‌ترین‌ها قلم بزنند!

پیداست که برخی از این ساختمان‌ها شاید اگر در جای دیگری بودند، ساختمان‌هایی بسیار قابل توجه قلمداد می‌شدند، اما همجواری آن‌ها با ساختمان‌های زیبای یک شهر با بافتی به کلی متفاوت یا نامتناسب آن‌ها با کاربردشان باعث شده که در این فهرست زشت‌ترین‌ها قرار بگیرند.

از چشم یک جهانگرد شاید برخی از این ساختمان‌ها عجیب و غریب و جالب باشند، اما از دید شهروندی که هر روز باید آن‌ها را بنگرد، همان‌ها غیرقابل تحمل هستند.

به هر حال اینگونه انتخاب‌های سلیقه‌ای هستند و معیار‌های زیبایی‌شناسانه هر یک از ما با دیگری متفاوت است.

بانکوک- ساختمانی به شکل فیل که در سال ۱۹۷۷ تکمیل شد.

پراگ- برج تلویزیون Žižkov – سال تکمیل ۱۹۹۲

هنگ کنگ: برج‌های دوگانه مرکز لیپو که در سال ۱۹۸۸ ساخته شدند:

هتل تیانزی در چین- روی این هتل تصویر سه خدای خوشبختی چین، کار شده است. طبق کتاب رکورد‌های گینس، این‌ها بزرگ‌ترین نقاشی‌های ساختمانی دنیا هستند.

بانگوک- ساختمانی به نام روبوت

اوهایو – نوارک- ساختمانی که در سال ۱۹۷۷ تکمیل شد و به شکل یک سبد خرید است.

هتل Ryugyong پیونگ یانگ که متروک و بی‌استفاده مانده.

ابوظبی- ساختمانی که مقر شرکت الدار است.

شنیانگ چین- عمارت Fangyuan که با هزینه ۵۰۰ میلیون دلار ساخته شده:

ساختمان ورایزون Verizon نیویورک که در سال ۱۹۷۵ تکمیل شد که به خودی خود ساختمان چندان زشتی نیست، اما همجواری آن در با پل بروکلین و ساختمان‌های مجاور، باعث شده که وصله‌ای ناجور باشد.

لندن- ساختمانی به نام Strata SE۱ که معمارش می‌خواسته با آن شکل یک ریش‌تراش برقی را تداعی کند.

کتابخانه کلی بلاروس:

هتل بزرگ لیسبوا در ماکائو

ساختمان رادیوی براتیسلاوا که در سال ۱۹۸۳ بعد از ۱۶ سال تکمیل شد و به شکل یک هرم معکوس است:

منبع: یک پزشک

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آسمان خراش ساختمان عجیب پارسی خبر سبک زندگی عکس ساختمان ها تکمیل شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۳۸۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی گفت : جمع‌آوری و ساماندهی حدود ۹۰ تُن زباله و نخاله، دستاورد اجرای پویش «مسیر سبز- ایران پاک» از اسفند ۱۴۰۲ تا فروردین ۱۴۰۳ در استان بوده و تداوم چنین طرح‌هایی، راهکار مناسبی ، برای یادآوری و جلب همکاری همگانی برای حفاظت از محیط زیست است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی، یوسف یوسفی اظهار کرد: در بازه زمانی یک ماهه با مشارکت دستگاه‌های متولی، و گروه‌های خودجوش مردمی، در طرح ملی مسیر سبز- ایران پاک در استان مقدار ۴۸۰ هکتار از اراضی استان و به مقدار حدود ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی جمع‌آوری و به محل دفن بهداشتی و مجاز منتقل شد.

وی افزود: سازمان حفاظت محیط زیست، به عنوان متولی حفاظت از طبیعت، اجرای طرح ملی «مسیر سبز - ایران پاک» را با هدف اجرای طرح‌های پاکسازی طبیعت، به ویژه حاشیه محورهای مواصلاتی شهری، روستایی و تفرجگاه‌ها راه‌اندازی و اجرای آن را به تمام استانداران ۳۱ استان کشور ابلاغ کرد.

یوسفی تاکید کرد: ابلاغ این طرح راهکاری برای کاهش پخش و پراکنش انواع پسماندها از جمله پلاستیک، کاغذ، ضایعات و نخاله‌های ساختمانی و تخلیه غیرمجاز پسماندهای صنعتی و ویژه در حاشیه محورهای مواصلاتی، مناطق ساحلی، دریایی و سایر زیستگاه‌های طبیعی کشور است تا علاوه بر کاهش آلودگی‌های بهداشتی و تخریب محیط زیست، گستره وسیعی از طبیعت از وجود زباله در امان بماند.

وی افزود: طبق ماده هفت قانون مدیریت پسماندها (‌مصوب ۱۳۸۳/۰۲/۲۰ مجلس شورای اسلامی) مدیریت اجرایی کلیه پسماندها غیر از صنعتی و ویژه در شهرها، روستاها و حریم آنها به عهده شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، و در خارج از حوزه دهیاری‌ها و شهرداری‌ها بر عهده بخشداری‌هاست.

کد خبر 750080

دیگر خبرها

  • بازیگر مشهور ترکیه اول ساختمان یک مدرسه را خرید سپس با خاک یکسان کرد | اقدام عجیب و جنجالی این چهره همه را شوکه کرد + عکس
  • بهره‌برداری از بلندترین آسمان‌خراش مسکونی جهان در سال ۲۰۲۸
  • کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در بریتانیا
  • ساخت کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در بریتانیا
  • نیکا شاکرمی کیست؟ او چگونه از دنیا رفت؟
  • حمله رژیم صهیونیستی به ساختمانی در حومه دمشق
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • نیمی از حوادث فوتی کار در کارگاه های ساختمانی است
  • ساماندهی ۹۰ تن نخاله ساختمانی با اجرای یک پویش در استان مرکزی
  • تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم