Web Analytics Made Easy - Statcounter

در دهه‌های گذشته، ابوظبی، پایتخت امارات متحده عربی، به نمونه‌ای برجسته از مدرنیته و طراحی‌های منحصر به فرد معماری تبدیل شده است. این شهر مملو از بلندترین آسمان خراش ها‌ی جهان و همچنین ساختمان‌های خلاقانه‌ای است که از تمام مرز‌های معماری که به طور سنتی در تاریخ شناخته می‌شود، فراتر رفته است.

به راحتی می‌توان ملاحظه و اعتراف کرد که این شهر یک گنجینه معماری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین آسمان خراش مدور جهان را دارد، اولین ساختمان که به ۳۰۰ متر ارتفاع می‌رسد و اولین ساختمان که سی طبقه از سطح زمین بالا می‌رود که همه در ابوظبی دیده می‌شود.

اگر از طرفداران معماری و هنر هستید، این گزارش را دنبال کنید تا در مورد زیباترین بنا‌های این شهر اطلاعاتی کسب کنید.

 

۱. کاخ امارات

کاخ امارات که به عنوان یکی از بهترین هتل‌های جهان شناخته شده است، نمی‌تواند در طبقه بندی معمول هتل‌ها قرار بگیرد و مساحت آن ۸۴ هکتار است و دارای یک ساحل خصوصی و لنگرگاه خیره کننده به نام «مارینا»ست. ما می‌توانیم از آن به عنوان یک کاخ بزرگ یاد کنیم که تاکنون چیزی شبیه به آن دیده نشده است.

البته این کاخ برای پادشاهان و شاهزاده‌ها درست شده، هتل به دو بخش و یک قصر ویژه میهمان و مناطق بزرگ ماسه‌ای تقسیم می‌شود. از ۱۱۴ گنبد با ۸۰ متر ارتفاع تشکیل شده و شامل ۳۹۴ اتاق و سوئیت است. این عمارت توسط معمار «جان الیوت» طراحی شده است، او مدیر عامل یک شرکت به نام WATG، یک شرکت بین المللی متخصص در ساخت هتل‌های فاخر است.

در ماه مارس ۲۰۰۵ این کاخ توسط تعدادی از ستاره‌ها و افراد مشهور بین المللی مانند خواننده آمریکایی «کریستینا آگویلرا» افتتاح شد. همچنین برای ساخت آن سه میلیارد دلار هزینه شده است و آن را به دومین هتل گران جهان تبدیل کرده است.

۲. هتل یاس ابوظبی

یاس ابوظبی همچنین به اسم هتل «یاس مارینا» نامیده می‌شود، هتلی لوکس که توسط «هانی رشید» و «لیز آن کورتور»، دو معمار برجسته و صاحبان معماری Asymptote در نیویورک طراحی شده است.

هتل یاس نخستین هتل در جهان بود که داخل مسیر اتومبیلرانی فرمول ۱ ساخته شد. این هتل شامل دو برج دوازده طبقه، یکی بالاتر از مسیر مسابقه و دیگری در لنگرگاه مارینا است که توسط یک پل شیشه‌ای پوشیده از یک سازه آهنی که با یک ساختار شبکه‌ای جذاب تزئین شده، تشکیل شده است. هتل دارای ۲۱۷ متر شیشه و آهن کاملاً خمیده و یک سیستم پخش کننده نور (LED) است که امکان پخش فیلم‌ها در صفحه‌های شیشه‌ای شبیه الماس را فراهم می‌کند، یک طراحی واقعا آینده نگر!

به غیر از طراحی معماری خیره کننده و بی نظیر، این ساختمان در شب نما‌های دینامیک و پویا ایجاد می‌کند.

۳. برج‌های اتحاد

برج‌هایی که در سال ۲۰۱۱ ساخته شده اند و به عنوان بخشی از یک مسابقه بین المللی معماری طراحی شده اند، پنج ساختمان دیدنی و غول پیکر که روبروی هتل قصر امارات واقع شده اند. برج‌ها از بیرون شبیه به هم هستند، اما این پنج برج به هیچ وجه یکسان نیستند.

به عنوان مثال، سه برج برای مصارف مسکونی است، در حالی که یکی برج مخصوص دفاتر است و دیگری هتل است. بازدید از این برج ها، در واقع سفری به دنیای فانتزی و خیال انگیز است که ۱۴ رستوران، مغازه و فروشگاه‌های سطح جهانی با مساحت ۶.۵۰۰ متر مربع و همچنین یک سالن رقص ۱۸۰۰ متر مربعی برای ۱۰۰۰ تا ۱۴۰۰ نفر را در خود جای داده است.

مرتفع‌ترین قسمت برج‌ها دارای یک منظره وسیع و قابل مشاهده از بالا است که بازدید کنندگان می‌توانند از مناظر دیدنی لذت ببرند و کاخ امارات و جزیره سعدیات را ببینند. فیلم اکشن معروف Fast and Furious ۷ که در سال ۲۰۱۵ اکران شد، در این برج‌ها فیلمبرداری شده بود.

۴. مسجد جامع بزرگ شیخ زائد

این مسجد در یک منظره خیره کننده طبیعی قرار گرفته و یکی از اصلی‌ترین جاذبه‌هایی است که گردشگران هنگام مراجعه به ابوظبی از آن بازدید می‌کنند. گذشته از اهمیت مذهبی آن مقبره، نخستین رئیس جمهور امارات متحده عربی، زید بن سلطان را نیز شامل می‌شود.

از نظر معماری، این مسجد شاهکاری از هنر و طراحی معاصر است. نقوش گنبد و کف از مسجد پادشاهی در پاکستان گرفته شده و همچنین تحت تأثیر معماری فارسی، مغولی و مغرب ساخته شده است.

بیش از ۳۰۰۰ کارگر و ۳۸ شرکت ساختمانی برای ساخت این مسجد کار کردند و از داخل نیز بیشتر مصالح به کار رفته در ساخت و ساز طبیعی بوده است از جمله سنگ مرمر، طلا، کریستال و سرامیک. همچنین یکی از مشهورترین نقاط دیدنی اسلامی و سومین مسجد بزرگ جهان است.

۵. قصر (الحصن) یا قصر قلعه

شهری که مملو از آسمان خراش‌ها و معماری مدرن می‌باشد، یافتن بنا‌ها و معماری باستانی دشوار است، اما قصر الحصن یک نمونه است که به ما امکان می‌دهد تا سمت تاریخی امارات را کشف کنیم. این کاخ در خیابان زید یکم است و اولین ساختمان سنگی این شهر است، همچنین به برج سفید معروف است.

این بنا سرشار از تاریخ معماری و باستان شناسی شهر است و در حالی که مدرنیته بیشتر جنبه‌های زندگی را در آنجا به عهده گرفته است، قصر قلعه یکی از معدود بنا‌هایی است که هنوز ریشه‌های بادیه‌ای خود را حفظ کرده است. این کاخ در سال ۱۷۶۱ ساخته شد و یک برج نگهبانی بود و سپس در سال ۱۷۹۳ به حکومت شیخ شاخبوت بن دیاب آل نهیان به یک قلعه کوچک تبدیل شد.

این به دنبال گسترش ساخت و ساز‌هایی بود که تا دهه ۱۹۳۰ ادامه داشت و این قلعه هم کاخ امیر و هم مقر دولت تا سال ۱۹۶۶ به شمار می‌رفت. اکنون، جشن‌های یازده روزه سالانه برای گرامیداشت تاریخ ساخت این قلعه برگزار می‌شود، که نمایانگر آخرین معماری و هنر سنتی باقی مانده در کشور امارات است.

۶. قلعه جاهلی

این قلعه واقع در العین ابوظبی، همچنین یکی از بنا‌های تاریخی امارات است. این قلعه در سال ۱۸۹۱ برای دفاع از نخلستان‌های ابوظبی ساخته شده است، همچنین در آن زمان برای دفاع از گذر‌های کوهستانی و حفظ صلح در منطقه مورد استفاده قرار می‌گرفت.

امروزه قلعه یک مکان مهم در العین است، ولی تعمیر و نگهداری و تعمیرات بسیاری را پشت سر گذاشته است تا از آن به عنوان میراث تاریخی و فرهنگی امارات یاد می‌شود. این قلعه حاوی یک نمایشگاه دائمی از آثار توریست انگلیسی به نام «سر ویلفرد تسیگر» است که در این شهر زندگی می‌کرد و بسیاری از تصاویر و نقشه‌های منطقه را از خود به جای گذاشت. البته نباید باغ‌ها و مناظر زیبا را نیز در آنجا نادیده بگیریم که به کاخ زمینه طبیعی فوق العاده‌ای بخشیده است.

۷. پل شیخ زاید

زا‌ها حدید، معمار برجسته عراقی، این پل را به عنوان نمادی از عظمت ابوظبی طراحی کرد. این پل به طول ۸۴۲ متر و یکی از پیچیده‌ترین پل‌های ساخته شده در جهان است.

پل زها حدید با هدف ایجاد تلفیق سنت اسلامی با سبک هنر‌های عربی، ساخته شد و اماراتی‌ها درصدد بودند تا آن را به عنوان جواهر تاج کشور امارات تبدیل کنند. طاق‌های خمیده پل و تپه‌های ماسه‌ای موج دار در بیابان اطراف ابوظبی منظره‌ای بسیار نفس گیر را به ما منتقل می‌کنند. بهترین زمان برای دیدن این پل شب است که با چراغ‌های رنگی روشن می‌شود.

۸. مقر مبنی الدار

اولین آسمان خراش دایره‌ای در جهان! این نخستین بنایی از این دست در خاورمیانه است که بسیار شبیه سکه بیضی شکل و براق است و بهترین طراحی آینده نگرانه در سال ۲۰۱۴ لقب گرفت.

این ساختمان علاوه بر یک آسانسور مدور هیدرولیک، دارای ۱۲ آسانسور است و از ۲۳ طبقه و ارتفاع ۱۱۰ متر تشکیل شده است. این کشور در یک شبه جزیره مرتفع قرار گرفته است و مشرف به چشم انداز‌های باشکوه دریاست.

۹. لوور ابوظبی

طراحی شده توسط معمار «ژان نوول» برنده جایزه «پریتزکر» است. طبق توافق نامه‌ای که بین دو کشور امارات و فرانسه امضا شد، موزه هنری در ابوظبی برادر لوور در پاریس است، موزه ابوظبی با سبک معماری و طراحی اسلامی و عربی متمایز می‌شود. لوور ابوظبی نشانه‌ای از هنر و معماری قرن بیست و یکم است.

این موزه با گنبد آن مشخص شده است که اجازه می‌دهد، نور خورشید وارد شود، جایی که گنبد بر روی چهار ستون بالا می‌رود و به بازدید کننده این احساس را می‌دهد که گنبد در آسمان آویزان است.

از نظر فنی، هدف این موزه کاهش فاصله بین هنر شرقی و غربی بود. این موزه در جزیره سعدیات واقع شده و تقریباً ۲۴۰۰۰ متر مربع دارد.

۱۰. دروازه پایتخت

سرانجام به زیباترین و باشکوه‌ترین بنا‌های معماری ابوظبی می‌رسیم، یک آسمان خراش به نام دروازه پایتخت، یکی از عجیب‌ترین ساختمان‌های جهان، جایی که این آسمان خراش از تمام مرز‌های معماری و فیزیکی ساخت آسمان خراش‌ها فراتر رفته است.

طراحی ساختمان با الهام از برج پیزا در ایتالیا انجام شده است، اما این آسمان خراش چهار برابر بیشتر از پیزا زاویه دارد، این برج بسیار پایدار است و سطح آن از فولاد قوی تشکیل شده و از ۱۶۰ متر ارتفاع برخوردار است. همه این‌ها باعث ورود آسمان خراش در کتاب رکورد‌های گینس شده است.

ثبت نام لاتاری گرین کارت آمریکا شروع شد روش گیاهی و فوق العاده جایگزین رنگ مو برای رفع سفیدی

منبع: پارسینه

کلیدواژه: گردشگری معماری ابوظبی امارات موزه لوور ابوظبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۵۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر راه و شهرسازی با نایب‌رئیس دولت امارات دیدار کرد

به گزارش قدس آنلاین، «مهرداد بذرپاش» که روز چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت‌ماه) به‌عنوان رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات در نشست این کمیسون در ابوظبی حاضر شده بود، پس از برگزاری نشست مذکور و دیدار و گفت‌وگو با فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی ابوظبی، با «شیخ منصور بن زاید آل نهیان» نائب رئیس دولت امارات دیدار کرد.

در این دیدار که در قصر «الوطن» ابوظبی برگزار شد، دو طرف در مورد روابط و همکاری‌ها به‌ویژه توسعه تجارت بین دو کشور گفت‌وگو کردند.

شایان‌ذکر است که مهرداد بذرپاش در این سفر به گفت‌وگو با مقامات و فعالان اقتصادی امارات پرداخت تا موضوع توسعه تجارت بین دو کشور با جدیت بیشتری دنبال شود.

وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و امارات در این سفر و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با اقداماتی که در دستور کار قرار گرفته می‌توان پیش‌بینی کرد تجارت بین دو کشور به ۳۰ میلیارد دلار برسد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • خواص شگفت‌انگیز این میوه برای سلامت قلب
  • راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی
  • تصاویر شگفت‌انگیز از جاری شدن سیل در اصفهان و خرم‌آباد + ویدئو
  • شگفت‌انگیز: 2 ستاره ایرانی در فینال لیگ قهرمانان
  • ۷ تاثیر شگفت انگیز و باورنکردنی سفیده و زرده تخم مرغ برای پوست و مو
  • رونالدو، همچنان سوژه جذاب رسانه‌های بزرگ
  • سطح تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • وزیر راه و شهرسازی با نایب‌رئیس دولت امارات دیدار کرد
  • دیدار رهبر اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با وزیر خارجه امارات در ابوظبی
  • کشف شگفت انگیز سرنخ‌های ژنتیکی افسردگی