Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحیم آزادی یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: پس از خاموش شدن آتش از کارشناسان سازمان نظام مهندسی استان فارس دعوت شد نظر کارشناسی خود را در خصوص وضعیت فعلی ساختمان  هتل اعلام کنند.

او ادامه داد: با اعلام وقوع آتش در هتل آسمان شیراز که ساعت حوالی ۱۱ صبح شنبه روی داد بلافاصله در محل حاضر شدیم و نیروهای امدادی، انتظامی و خدمات رسان از جمله آتش نشانی، اورژانس، هلال احمر و نیروی انتظامی فراخوانده شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: به دستور استاندار فارس بلافاصله شورای مدیریت بحران به ریاست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری در محل تشکیل و وظایف هر یک از مجموعه های مستقر در محل مشخص و اعلام شد.
او اظهار کرد: نیروهای کمکی فرودگاه، پالایشگاه، پتروشیمی و راهداری نیز برای کمک به سایر نیروها فراخوانده شدند.
مدیر کل مدیریت بحران استانداری فارس گفت: به منظور تامین امنیت ساکنان ساختمان های اطراف هتل، شورای مدیریت بحران تصمیم به تخلیه تمام ساختمان ها تا شعاع ۱۵۰ متری هتل گرفت و خیابان های منتهی به خیابان رودکی نیز به منظور سهولت تردد نیروهای امدادرسان بسته شد.
رحیمی افزود: سرانجام پس از ساعت ها ساعت ها تلاش جمعی یک هزار نیروی امداد رسان و خدمات رسان و همچنین نیروهای ارتش، سپاه و بسیج، آتش در ساعت چهار و ۳۰ دقیقه بامداد امروز مهار شد.
وی بیان کرد: علت وقوع آتش سوزی نیز پس انجام کارهای کارشناسی اعلام خواهد شد.
نام هتل آسمان در سال های اخیر به دلیل آنچه نقض حریم درجه یک مجموعه زندیه و ارگ کریم خانی نام گرفت، بارها بر سر زبان ها افتاده بود.
گفته شد ساخت چندین طبقه اضافه در این هتل مانع اصلی برای ثبت جهانی مجموعه زندیه شیراز در فهرست میراث جهانی یونسکو است.
هتل آسمان در خیابانی تنگ به نام رودکی مستقر است که هتل های دیگری نیز در این خیابان فعالیت دارند.
۶۱۲۲ /۱۸۷۶ 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آتش سوزی مدیریت بحران شیراز فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۳۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: ایجاد بنا و تاسیسات، خاکبرداری و خاکریزی، گود برداری، پی کنی، دیوارکشی، فنس کشی، استقرار کانکس و آلاچیق، سوزاندن بقایا، قطع و ریشه کنی و خشک کردن باغات، احداث پارک و فضای سبز، استخر ذخیره آب و محوطه سازی از جمله موارد تغییر کاربری محسوب می شود و با متخلفان در این زمینه برخورد می شود.

 

علی مبارکی افزود: بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، ماموران جهاد کشاورزی موظفند با حضور نماینده دادسرا راساً نسبت به قلع و قمع بنا و مستحدثات اقدام و وضعیت زمین را به حالت اولیه اعاده کنند.

 

رئیس اداره امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان نیشابور هم گفت: ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی و باغی جاده بوژان در محدوده روستاهای حمیدآباد، تحت منظر و حصار بوژان قلع و قمع شد.

 

جهانداری با بیان اینکه عمده اجرای حکم قلع و قمع مربوط به زمین هایی بود که اطراف آن دیوارکشی شده بود، ابراز کرد: با توجه به اینکه اجرای دیوار مانع از دید کارشناسان شده بود و افراد در داخل زمین ها مشغول ویلا سازی شده بودند، تمامی این دیوار کشی ها تخریب شد.

 

وی بیان داشت: این اقدام قانونی منجر به قلع و قمع ۱۰ مورد دیوارکشی به مساحت ۵۶۰ مترمربع، یک استخر به مساحت ۵۰ متر مربع و معدوم سازی یک مورد تابلو مربوط به جاده سازی و قطعه بندی شد و ۴ هزار و ۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی آزادسازی شد.

 

جهانداری از مردم خواست: هرگونه تخریب و تغییر کاربری زمین‌ های کشاورزی را از طریق سامانه ۱۳۱ گزارش کنند.

 

دیگر خبرها

  • دانشمندان ساعت اتمی جدید بسیار دقیق و مقاوم ساختند
  • نشست گفتمان سازی بیانات مقام معظم رهبری
  • مصدومیت ۲۰۷ نفر در ۷۲ ساعت گذشته در جاده‌های کهگیلویه و بویراحمد
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد